Fredagsmys!

Fick ett mail precis av en trevlig man som kom med information om en uppgift jag efterfrågat och sedan i slutet önskade han mig: trevlig helg!

Två små ord kan göra så man blir glad en hel dag, så jag passar på att önska er alla, därute, trevlig helg och stämningsfull första advent!

Idag fredag och då är det mys, myset för mig blir att R åter kommer från kort resa och barnen fixar middagen, så jag kan luta mig tillbaka med en god bok. Vad de kommer laga är en hemlighet, så det får jag återkomma till men till efterrätt blir det CREMA ALLA MASCARPONE på R:s farmors vis, dvs:

kräm av mascarpone gjord på ägg, äggvita(vispad till marängform), socker samt mascarpone. Häll krämen i fina glas och toppa med rikligt av kanel. Låt stå i kylen minst 1 timme. När efterrätten ätes blandar man in kanelen i krämen och njuter.

/M

2 Responses to “Fredagsmys!”


Leave a Reply