Blåmusselsauté, laxsida med spenat och råstekta potatisar.

Till blåmusselsautén använde jag:

ett nät blåmusslor

2 vitlöksklyftor(delade)

1 kruka bladpersilja

1 citron(pressad)

svartpeppar

lite extra jungfruolivolja

Till laxsidan:

1 c:a 700 gr laxsida

bladspenat på fisken

riven parmesan över spenaten

små cocktailtomater runt fisken

egen citronsås/Keldas färdiga över spenaten

in i ugnen på 200 grader i c:a 20-25 minuter beroende på laxsidans tjocklek.

Cecile råstekta potatisar i jämna klyftor som tillbehör till laxen.

mat 004 mat 001 mat 002Mycket god måndagsmiddag och framförallt "lätt", fräsch och enkel att göra.

Ha en bra tisdag!

/M

5 Responses to “Blåmusselsauté, laxsida med spenat och råstekta potatisar.”


Leave a Reply