Fyra sorter av italiensk KRAV-chark!

Jag är stolt över att presentera 4 sorter av finaste KRAV-chark som nu förgyller vårt charksortiment.

KRAV-chark i form av Lombo, Pancetta, Antipasto och Mortadella.

Chark utan några som helst tillsatser, helt glutenfria.

KRAV-lombo passar fint till antipasto-tallriken, att fylla kycklingfilén med och som smörgåspålägg.

KRAV-pancettan är ljuvlig till stekt ägg, i Carbonara eller i pastasåser med tomat, lök, vitlök och chili.

KRAV-antipasto(salame Milano och Coppa) är en given klassiker på antipasto-tallriken eller som smörgåspålägg.

KRAV- mortadella är ett perfekt smörgåspålägg, på antipasto-tallriken

Så här ser de nya förpackningarna ut:

Smaklig spis!

/M

6 Responses to “Fyra sorter av italiensk KRAV-chark!”


  • Halloj!
    Är Lombo samma sak som det spanska Lomo? Låter så men vill bara få det bekräftat.
    Ser ruggigt gott ut, samtliga krav-chark!
    /Patrik

    • Hej Patrik!
      Jo, Lombo och Lomo är i princip samma sak, kan skilja en aning på kryddningen, när köttet långlagras.
      /matilda

  • Oj, vad glad jag blir! Älskar pancetta, och så en KRAVmärkt sådan, gör ju inte saken sämre- tack!
    /mvh Lisa

  • Härligt, dom får man hålla utkik efter!

  • Mortadella Kravmärkt- låter verkligen bra i mina öron.
    Fullkomligt älskar mortadella, och denna måste testas omedelbart. Var kan jag hitta den i stor-stockholm?
    /Mange

    • Du hittar KRAV mortadellan bl.a på Mästerlivs eller Coop Forum Danderyd eller Ica Nära Rudboda.

      Lycka till!
      /Matilda

Leave a Reply