Laxpaté, Skrubba och Göta Fisk!

Jag har skrivit om Göta Fisk, tidigare och gör det nu, igen och kommer troligen göra det än fler gånger.

Det är mysigt att handla havsmat på Göta Fisk, männen bakom disken vet verkligen vad de pratar om och kan fisk som ett rinnande vatten.

Igår ville A ha laxpaté med romsås, som förrätt(det är ju ändå höstlov för henne) och jag var sugen på fisk. Så laxpaté blev det och sedan, för första gången, köpte jag med mig fyra stycken Skrubba-filéer.

Jag blev tipsad om att äta Skrubban med rödbetshack och kapris samt det alltid lika goda-skirade smöret- till fiskfiléer. Vi blev alla 4 nöjda och belåtna, så det var inte sista gången jag åt Skrubba!

 laxpaté skrubba

 

Ha en bra tisdag i grådiset!

/M

2 Responses to “Laxpaté, Skrubba och Göta Fisk!”


Leave a Reply