Pasta från Dolomiternas höjder!

Italien, Dolomiterna, skidåkning, Trentino Brut, ostar som luktar-gott, pasta gjort på källvatten och  ekologiskt durumvetemjöl, från Dolomiterna.

Har ni åkt skidor i Moena eller Predazzo, så vet ni hur underbara, Dolomiterna är, hur vackert och mysigt det är att åka utför eller plant, när solen letar sig fram och nuddar ens ansikte.

Vi har en leverantör i Predazzo och de gör en fantastiskt god, KRAV-pasta med bronsverktyg, så såsen skall fastna än bättre.

PAS DES TRI PAS DES CAV PAS DES PEN PAS DES RIG PAS DES SPA

Denna KRAV-pasta finns i sorterna:rigatoni, spaghetti, cavatappi, penne eller fusilli tricolore.

 

Till Fusillin passar en tonfisksås till, till Spaghetti Carbonara eller Amatriciana, till Cavatappi en salsicciasås eller svampsås med grädde, och till Penne tycker jag, en sås med hetta passar fint, tex. arrabbiata. Rigatoni passar bra med en sås med olivkräm och små laxbitar eller en krabbsås med tomat.

Låt fantasin flöda!

/Ha en skön lill-lördag!

1 Response to “Pasta från Dolomiternas höjder!”


Leave a Reply