Trerätters en tisdag!

Jo, så kan det bli en helt vanlig tisdag i mitten/slutet av januari.

Varför inte förgylla en vardagskväll med en välkomponerad trerätters?

Hur som, så var jag oerhört sugen på mat från havet, så det fick bli:

1, toast på surlimpa med finsk forellrom och gräddfil

2. blåmusselsauté

3. halstrad tonfisk med broccoli alla pugliese och en sallad med fänkål och tomat

Och det var en av de godaste måltider på mycket länge.

Forellrommen var färsk, blåmusslorna likaså, och tonfisken, den var ljuvlig. Tack Ica Aptiten för de färska och fräscha råvarorna!

Liten bildkavalkad- obs, rätt kassa bilder och ingen direkt dekoration och snyggt upplägg men gott som tusan!

romblåmusselfond  cozze  tonfiskostektbroccolipugliesisallad tonfisk 

Att krydda tonfisken med vitpeppar var verkligen en hit, blev en otroligt fin smakupplevelse- så testa det!

Fänkål i sallad är alltid en hit, tycker vi i vår familj, fräscht och härligt tuggmotstånd.

Finska forellrom med gräddfil är aldrig fel, verkligen aldrig, den härliga havssälta rommen ger och brytningen med gräddfilen är helt outstanding!

Ja, som sagt en verkligen underbar trerätters en vanlig , kylig tisdag i januari.

/M

3 Responses to “Trerätters en tisdag!”


Leave a Reply